A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rakjuk időrendbe - Higiéniai szokásaink - Miniland

Ár:
4.500 Ft
Cikkszám: 4489
Gyártó: Miniland
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 46
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 30.
Az események időrendbe rakása, az alapvető időfogalmak, mint az „előtte”, „utána” felismerése hozzájárul a gyermek logikus gondolkodásának fejlődéséhez.
A játék a gyermek mindennapjaihoz tartozó tipikus cselekvéssorokat jeleníti meg. Ezáltal tudatosítja a gyermekben fizikai és szociális környezetének már jól ismert elemeit, eseményeit. Mindez segíti majd, hogy kontrollálni és irányítani tudja saját cselekedeteit, ezzel segítve önállóvá válását.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az eddigieken túl az időrendben zajló folyamatok szavakba foglalása hozzájárul a gyermek beszédkészségének (szókincs, mondatalkotás, folyékony beszéd, elbeszélés) fejlődéséhez. A játék összehasonlításra, hasonlóságok és különbségek megállapítására, időrend felállítására ösztönzi a gyermeket. Az egyes kártyák megfogásától a kész történet bemutatásáig tartó cselekvéssor hozzájárul a logikus gondolkodás, a nyelvi készség, a fizikai és szociális környezetben való eligazodás fejlődéséhez.

A készlet tartozékai: 1 vízszintes állvány a kártyáknak, 36 kártya – 6 sorozat (a kártyák hátoldalán egy kód jelzi, melyik sorozathoz tartoznak), 1 útmutató
1. Tevékenységforma - Találd meg a kakukktojást
2. Tevékenységforma - Szókincs és mondatalkotás fejlesztés.
3. Tevékenységforma -Testbeszéd Sorba rendezés
4. Tevékenységforma Személyes tisztálkodás, higiéniai szokásos elsajátítása, megerősítése. Időrendi sorozatalkotás.
A sorozatokhoz tartozó képeket időrendbe téve jól látható helyen rakjuk ki a fürdőszobában, hogy ezzel is gyakoroltassuk a gyermekekkel az egyes tisztálkodási folyamatok helyes sorrendjét. Valahányszor a fürdőszobában tevékenykednek, a képsorok alapján végezzék a higiéniával kapcsolatos cselekedeteket.

 
Gyártó Miniland
Játékosok száma 1-4 játékos
Fejleszti kommunikációt, logikát,összefüggések felismerését, figyelmet,koncentrációt, rugalmas gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a nagycsoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra ötéves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Rakjuk időrendbe - Higiéniai szokásaink - Miniland” elnevezéssel megtalálható logikai játék oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyermekjáték, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, óvodás társasjáték, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, társasjáték gyerekeknek, képességfejlesztő játék, játék, gyerekjátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: társas óvodásoknak, ovis társasjátékok, társas játék, gyerek társasjáték, logikus gondolkodást fejlesztő játék, logikát fejlesztő játék, logikai játékok, társas, játékok, társas játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Iskola - óvoda” termékkategóriában és a „Márkák” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló logikai játék termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.