Prémium ecsetkészlet - 5 darabos

Nincs raktáron

Magas minőségű ecsetkészlet. Az ecsetek kialakítása lehetővé teszi a pontos és kényelmes festést. Számozott kifestőkhöz is kiváló. A készlet 5 különböző méretű ecsetet tartalmaz. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
3 770 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 377 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 8-9-10-11-12 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Prémium ecsetkészlet - 5 darabos” elnevezéssel listázott egyéb írószer oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: egyéb íróeszközök, iskolai kellékek, egyéb íróeszköz. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő írószerek kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: írószerek. A fenti egyéb írószer többek között a „Márkák > Lindalime” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló egyéb írószer tekinthető meg. Az írószer címkére kattintva pl. több mint 686 különféle írószer között válogathatnak a kreatív játékokhoz szükséges eszközöket kereső látogatók.