Pop-up kulacs - Gúnár - Little Dutch

Nincs raktáron

Little Dutch 4 dl-es pop-up kulacs!

A kupakon csak egy gombot kell megnyomni, és máris nyílik/záródik a kulacs. A praktikus akasztójának köszönhetően könnyen vihető bárhová, kirándulásokra, iskolába, játszótérre. Remekül passzol a Little Dutch gúnáros uzsonnás dobozához. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.09
4 690 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 469 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a gyerek kulacsok és gyerekholmik kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Pop-up kulacs - Gúnár - Little Dutch” terméknévvel listázott gyerek kulacs termékadatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: gyermekholmi, gyermekholmik, gyerek kulacsok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekholmik kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: gyerekkulacsok, gyerekholmik. A fenti gyerek kulacs egyebek mellett a „Márkák > Little Dutch ” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Iskolai és óvodai kellékek > Óvodai kellékek > Kulacsok, uzsonnás dobozok” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló gyerek kulacs adatlapja tekinthető meg. A gyerekholmi kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 502 különböző gyerekholmi között böngészhetnek a szép és hasznos gyermekholmikat kereső látogatók, nagyszülők és szülők.