A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pókháló - Családi társasjáték

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 12977
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 02.
A Pókháló társasjáték kifejezetten a kisebb gyermekeknek készült, akik még most ismerkednek a társasjátékok világával.
Tipikus "dobj és lépj" alapú versenyjáték, amiben a cél minél előbb kikecmeregni a kis legyekkel a pókhálóból.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A különböző célcsoportok maximális kiszolgálása céljából ráadásul kétféle táblán, kétféle változatban játszható a Pókháló társasjáték. A játék célja, hogy a Pókhálóba ragadt 2-5 legyecske közül először kell elérni a tábla szélét, és így a szabadulást. Ebben hátráltató és gyorsító tényezők kapnak szerepet: előre- és hátralépnek, kimaradnak egy körből vagy újra dobhatnak a játékosok, sőt a kártyák között agyafúrt akciók is vannak, amellyel akár jobban haladó vetélytársat is hátráltatni lehet.

De vigyázat! Ha valaki a Pókháló társasjáték során egyest dob, vagy két légy siettében egy mezőre repül, akkor a félelmetes pók is rögvest reagál: arra igyekszik, amerre a mozgást érzékeli, és ha eléri áldozatát, akkor útját állva a szabadulásban, visszafelé tereli a kezdőmező irányában. Sok nevetés, izgalom és önfeledt kikapcsolódás vár arra, aki vállalkozik rá, hogy kiszabadítsa a rábízott legyecskét a pók hálójából!

A Pókháló társasjáték nyolcszögletű dobozának és játéktáblájának köszönhetően úton-útfélen is játszható, ilyenkor a dobókockával érdemes a doboz fedelébe célozni. Csomagolási méretek: 35 x 35 x 5 cm.
Tartalom: 1 db kétoldalas játéktábla, 40 db kártya, 2 db pókfigura, 6 db legyecske, különleges dobókocka, játékszabály

 


 

Gyártó Egyéb
Játékidő ~20-25 perc
Játékosok száma 2-6 fő
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Undi Guszti - Szórakoztató társasjáték” névvel listázott társasjáték adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: gyermekjátékok, buli játékok, gyerekjátékok, partyjátékok, társas játék, gyermekjáték. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, társas, buli játék, party játékok, társasjátékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Kedvelt ajándékötletek > Népszerű ajándék ötletek felnőtteknek” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 4-5-6-7-8 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A társasjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 701 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.