Pippo kártyajáték

Nincs raktáron

Segíts Pippo gazdának megkeresni elkóborolt állatait! Ügyelj a színekre is! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 4 éves kortól

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
1 800 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 180 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Pippo kártyajáték” elnevezéssel listázott kártyajáték termékadatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, ovis társasok, gyerek társasjáték, óvodás társasjátékok, színes játékok, kártyajátékok, játék, játékok, ovis társas, készségfejlesztő játék, állatkertes játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: gyermekjáték, állatos játékok, állatkertes játékok, állatgondozós játék, ovis társasjátékok, színek tanulása játékosan, társasok óvodásoknak, óvodás társasjáték, gyerekjátékok, társasjáték gyerekeknek, képességfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kártyajáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

A Pippo kártyajáték termék kiválasztása esetén legtöbbször a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: » Grabolo – Gyorsasági társasjáték » Noé bárkája – Magnetic travel úti játék » Számkorong » Math Dice Jr. – Thinkfun matematikai játék kicsiknek » Zsugazsák – Piatnik kártyajáték » Ki állította át az órát? – Kártyajáték » Nézd csak! Mi változott? – Piatnik kártyajáték » Jégvarázs (Frozen) – Dominó és memóriajáték » Kinél van? Adlung kártyajáték » Mókuskaland – Keller&Mayer társasjáték.