Oroszlános Építőkocka - Mega Bloks

Raktáron

Az Oroszlános Építőkocka szinte biztosan elindítja a képzeleted, és a fantáziádat.  Csak tárd fel ezt a vidám oroszlános tárolót, és 25 db nagy és színes építőelemek várnak Rád. A kicsi kezekre tervezve, könnyen megfogható különböző kockákat tartalmaz.
Az Oroszlános Építőkocka fejleszti a gyerkmek finom motoros készségeit, és a kreativitást. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.12
6 710 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 671 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kétéves bölcsisek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek kétéves kisgyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Oroszlános Építőkocka - Mega Bloks” elnevezéssel listázott építőjáték termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: konstruáló játék, gyermekjáték, konstruáló játékok, műanyag építőjátékok, készségfejlesztő játékok, építőjáték műanyagból, építős játék, építőjátékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyermekjátékok, építőjátékok műanyagból, építő játékok, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, játékok, konstrukciós játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Oroszlanos_epitokocka_Mega_Bloks
Oroszlános Építőkocka - Mega Bloks
6 710 Ft