A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv-ész I. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak

Ár:
920 Ft
Cikkszám: 952
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.
Nyelv-ész I. - feladatok nyelvtanból 4.osztályos gyerekeknek. A képességfejlesztő Lük család tagja. A füzet csak alaplappal használható!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

NYELV-ÉSZ I. - FELADATOK NYELVTANBÓL 4. OSZTÁLY

A füzetben található játékos, önkifejező gyakorlatok, melyek a 4. osztályos első féléves nyelvtani anyagot dolgozzák fel, lehetőséget teremtenek a nyelvi tudatosság, a kreativitás, az árnyalt önkifejezés, a másik megértésének igényére, a képességek fejlesztésére. Erre a fejlesztési folyamatra épülhet majd a továbbiakban az anyanyelvi és az irodalmi kultúra megismertetése.Az önálló tanulás képességének kialakítása az olvasás-szövegértés képességének fejlesztésébe ágyazva az ismeretszerző képességek intenzív fejlesztését szolgálja. Fontos a tanulási szokások és technikák tanulása, a különféle források és azok használatának, az információszerzés lehetőségeinek és korlátainak megismerése, a szelekció, az összehasonlítás és a kritikai feldolgozás képességének fejlesztése. A tapasztalati megalapozottságú, elemi szintű grammatikai ismeretek megszerzésével elkezdődik a tudatos nyelvszemlélet kialakulásának folyamata. Fejlődésnek indul a nyelvi kifejezésre irányuló figyelem, az önértékelő képesség, a kritikai érzék és az igényes, változatos és kifejező nyelvhasználatra való törekvés különféle kommunikációs helyzetekben.

Gyártó Lük

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webáruházunkban „Nyelv-ész I. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak” terméknévvel megtalálható gyakorlófüzet termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: oktatójáték, foglalkoztató füzetek, készségfejlesztő füzetek, foglalkoztató feladatlapok, oktatójátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: gyakorló feladatlapok, tanulójátékok, gyakorlófüzetek, tanulójáték. A fenti gyakorlófüzet egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > LÜK füzetek > MiniLük” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló gyakorlófüzet tekinthető meg. A gyakorlófüzet kulcsszóra kattintva például több mint 291 különböző foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak képességfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők, nagyszülők.

A Nyelv-ész I. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak termék kiválasztása esetén leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: » Nyelv-ész II. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak » Játékos matematika 4. – miniLük » Már ezt is tudom I. – miniLük matematikai feladatlapok » Számkirály, matematikai gondolkodást fejlesztő feladatok 4. oszt. – LÜK » Számkirály, matematikai gondolkodást fejlesztő feladatok 3. oszt. – LÜK » Már ezt is tudom II. – miniLük matematikai feladatlapok » Kirakó 2. – mini Lük füzet » Légy észnél! – miniLük 3-4. osztály » Forgasd ki a szavaimat! – miniLÜK 4. osztály » Lük Mini kirakó alaplap -Első MiniLük felfedezőkészletem füzettel csomagolva.