A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv-ész I. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak

Ár:
890 Ft
Cikkszám: 952
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
Nyelv-ész I. - feladatok nyelvtanból 4.osztályos gyerekeknek. A képességfejlesztő Lük család tagja. A füzet csak alaplappal használható!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

NYELV-ÉSZ I. - FELADATOK NYELVTANBÓL 4. OSZTÁLY

A füzetben található játékos, önkifejező gyakorlatok, melyek a 4. osztályos első féléves nyelvtani anyagot dolgozzák fel, lehetőséget teremtenek a nyelvi tudatosság, a kreativitás, az árnyalt önkifejezés, a másik megértésének igényére, a képességek fejlesztésére. Erre a fejlesztési folyamatra épülhet majd a továbbiakban az anyanyelvi és az irodalmi kultúra megismertetése.Az önálló tanulás képességének kialakítása az olvasás-szövegértés képességének fejlesztésébe ágyazva az ismeretszerző képességek intenzív fejlesztését szolgálja. Fontos a tanulási szokások és technikák tanulása, a különféle források és azok használatának, az információszerzés lehetőségeinek és korlátainak megismerése, a szelekció, az összehasonlítás és a kritikai feldolgozás képességének fejlesztése. A tapasztalati megalapozottságú, elemi szintű grammatikai ismeretek megszerzésével elkezdődik a tudatos nyelvszemlélet kialakulásának folyamata. Fejlődésnek indul a nyelvi kifejezésre irányuló figyelem, az önértékelő képesség, a kritikai érzék és az igényes, változatos és kifejező nyelvhasználatra való törekvés különféle kommunikációs helyzetekben.

Gyártó Lük

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Nyelv-ész I. – LÜK nyelvtani feladatok 4. osztályosoknak” névvel megtalálható gyakorlófüzet oldalára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: tanulójátékok, foglalkoztató feladatlapok, tanulójáték, gyakorlófüzetek. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyakorló feladatlapok, gyakorló füzetek, készségfejlesztő füzetek, készségfejlesztő füzet, foglalkoztató füzetek. A fenti gyakorlófüzet többek között a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek > Lük füzetek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > LÜK füzetek” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló gyakorlófüzet között lehet böngészni. A gyakorlófüzet kulcsszóra kattintva például több mint 242 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.