Minimatch Memóriafejlesztő Djeco kártyajáték

Nincs raktáron

Minimatch vidám memóriafejlesztő kártyajáték óvodásoknak. Ismerd fel a sok forma közt, azt, amelyik a kezedben is van! A társasjáték fejleszti a megfigyelést.
Ajánlott: 3 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
5 190 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 519 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webshopunkban „Minimatch Memóriafejlesztő Djeco kártyajáték” névvel listázott társasjáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: képességfejlesztő játékok, memória játékok, dominók, memória játék, társas játék, készségfejlesztő játék, társasjátékok, játék, ovis társasjátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: társasok óvodásoknak, gyerekjátékok, óvodás társasjáték, társasok, gyermekjáték, gyerek társasjáték, társasjáték gyerekeknek, társas, társas óvodásoknak, készségfejlesztő játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Érzékelés- észlelés fejlesztése, szenzoros játékok” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Logika-gondolkodási művelet fejlesztő játékai” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. A memóriajáték címkére kattintva pl. több mint 124 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.