Mini munkapad - 19 részes - Écoiffier

Raktáron

Minden kis ezermesternek szüksége van egy ilyen mini piros-szürke színben pompázó Écoiffier munkapadra. A készletben több szerszám is megtalálható, amelyek nélkülözhetetlenek a barkácsoláshoz. Ez a szuper szerepjáték eszköz rávezeti a kicsiket a szerszámok felismerésére és azok használatára. A képzelőerőt, kreativititást és kézügyességet is fejleszti. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.05.27
6 230 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 623 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 5 éveseknek ” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Mini munkapad - 19 részes - Écoiffier” elnevezéssel megtalálható szerepjáték oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, szerepjátékok, fiús és lányos játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: fiús és lányos játékok, játék, gyerekjátékok, lányos és fiús játékok. A fenti szerepjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” , és a „Márkák > Écoiffier” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló szerepjáték termékadatlapja tekinthető meg. A szerepjáték címkére kattintva például több mint 664 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.