Mindo: Kutyák - Logikai játék a Blue Orange-tól

Raktáron

Mindo Kutyák - Logikai játék
Barátságos, vidám gondolkodtató kis játék már a legkisebb gyermekek számára. Boxi kutyus hazafelé tartva meg szeretné látogatni kutyabarátait. 
Az állatos lapocskákat, a feladványkártya alapján kell a helyükre pakolgatni. Olyan 3x3-as vagy 4x4-es négyzetet kell összeilleszteni ami megfelel a mintázatnak.
A feladványkártya megmutatja, azt is hogy Boxi kutyust hová kell helyezni, és ha minden lapot a helyére tettünk le is tudjuk ellenőrizni magunkat. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
3 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 349 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hétéves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Mindo: Kutyák - Logikai játék a Blue Orange-tól” elnevezéssel listázott logikai játék adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: gyermekjáték, logikai feladatok, gyermekjátékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, játékok, egyszemélyes játékok, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, logikát fejlesztő játékok, gyerekjátékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, játék, logikai feladványok, logikai játékok, fejtörő. A fenti logikai játék többek között a „Játékkategóriák > Logikai játékok” termékkategóriában illetve a „Márkák > Blue Orange” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

mindokutyaklogikaijatek
Mindo: Kutyák - Logikai játék a Blue Orange-tól
3 490 Ft