A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Metróvonat 33867 - Brio favonat kiegészítő

Ár:
8.990 Ft
Cikkszám: 6647
Gyártó: Brio
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 90
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 01.

Minden utas felszállt? Csukd be az ajtókat, indíts be a motort, és indulás az állomásról. A londoni metró ihlette vonatnak olyan a hangja, mint az igazié. Nemsokára bent lesz az alagútban, ideje megállni, hogy leszálljanak az utasok. Aztán irány a következő állomás!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Gyártó Brio
Jelleg vonatos szerepjáték
Fejleszti kreativitást, motorikus készségeket, együttműködést, fantáziát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a vonatos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Metróvonat 33867 - Brio favonat kiegészítő” elnevezéssel listázott vonatos játék adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: vonatos építőjátékok, fa építő játék, fa építő játékok, fa építőjátékok, készségfejlesztő játék, vasúti játék, vasúti építőjáték, vonatpályák, játék. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játékok, képességfejlesztő játékok, vasúti építőjátékok, játékvonatok, vasúti játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok, játék vonatok. A fenti vonatos játék többek között az „Életkor szerint” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló vonatos játék tekinthető meg. A vonatpálya címkére kattintva példának okáért körülbelül 110 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.