Matchbox - Verdák 3 - Jackson Storm karakter kisautó - Mattel

Raktáron

A jól ismert Disney mesefilmből megismert Jackson Storm kisautó most matchbox formájában. A 20-as számmal versenyző kisautó szupergyors, méltó ellenfele a többi verdának. Részletgazdag kidolgozás, tökéletes másolata a rajzfilmbeli kisautónak.  


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.05.31
6 510 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 651 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középsős ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a autós játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Matchbox - Verdák 3 - Jackson Storm karakter kisautó - Mattel” elnevezéssel megtalálható autós játék termékadatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: gyerekjátékok, játékautók, készségfejlesztő játék, műanyagjátékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, autós játékok, készségfejlesztő játékok, játék. A fenti autós játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Játékautók > Autók” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Játékautók” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló autós játék között lehet válogatni. Az autós játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 332 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Matchbox_Verdak_3_Jackson_Storm_karakter_kisauto_Mattel
Matchbox - Verdák 3 - Jackson Storm karakter kisautó - Mattel
6 510 Ft