5 (1 vélemény)

Mágneses tangram játék dobozban - 35 db-os

Nincs raktáron

Mágneses Tangram játék. A feladatlapok segítségével kell a formákat kirakni egy asztalra vagy egy mágneses táblára. 35 db színes formából áll a készlet.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
8 720 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 872 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6-7 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Mágneses tangram játék dobozban - 35 db-os” terméknévvel megtalálható logikai játék termékadatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, gyerekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: logikus gondolkodást fejlesztő játékok, játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, logikai játékok. A fenti logikai játék egyebek mellett a „Márkák > Viga Toys” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Logikai játékok” és a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló logikai játék között lehet böngészni. A logikai játék címkére kattintva például körülbelül 367 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

 

Vásárlóink a Mágneses tangram játék dobozban - 35 db-os terméken túl legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg: L.O.L. Surprise Fashion Crush – Kiegészítő (Ajándék); Mini Smart Car – Autós logikai játék; Janikovszky Éva: Már óvodás vagyok; Varázslatos Álmok – Mozaikkép készítő – Sycomore; School Art – Vonalzó Körsablon – 20x10,5cm – Vegyes színekben; Cre Art nagy facsipesz 5 cm, natúr 50 db/cs; Cre Art – Önfestékező kerek nyomda – Karácsonyi vegyes mintákkal; Noé bárkája – Magnetic travel úti játék; Rumini a Szélkirálynőn – Puzzle, Ajándék plakáttal; Speed Cups 2 – Ügyességi társasjáték.