Mágneses labirintus asztalka - Legler

Nincs raktáron

Indulásra készen? Ki szabadul ki először a labirintusból? A fapálcák különböző hosszúsága határozza meg a nehézségi szintet. Így már óvodáskorú gyermekeknek is ajánljuk, 5 éves kortól. 
Az igazán profik, alulról is megpróbálhatnak kijutni a labirintusból. 
Rendkívüli kihívás az egész család számára! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
19 960 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 996 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 6 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Mágneses labirintus asztalka - Legler” névvel listázott készségfejlesztő játék adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: finommotorikát fejlesztő játékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, játék, golyóvezetők, labirintusos játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, labirintus játékok, fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, játékok, golyóvezető, finommotorika fejlesztő játékok. A fenti készségfejlesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Márkák > Legler” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő játék tekinthető meg. A golyóvezető játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 30 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.