Mágneses labirintus asztalka - Legler

Raktáron

Indulásra készen? Ki szabadul ki először a labirintusból? A fapálcák különböző hosszúsága határozza meg a nehézségi szintet. Így már óvodáskorú gyermekeknek is ajánljuk, 5 éves kortól. 
Az igazán profik, alulról is megpróbálhatnak kijutni a labirintusból. 
Rendkívüli kihívás az egész család számára! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.25
17 150 Ft
A termék után járó hűségpontok: 171 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 6 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Mágneses labirintus asztalka - Legler” névvel listázott készségfejlesztő játék adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: finommotorikát fejlesztő játékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, játék, golyóvezetők, labirintusos játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, labirintus játékok, fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, játékok, golyóvezető, finommotorika fejlesztő játékok. A fenti készségfejlesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Márkák > Legler” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő játék tekinthető meg. A golyóvezető játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 30 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.