Mágneses kétoldalú felakasztható tábla - Smoby

Raktáron

Kreatív gyerekek számára készült a Smoby felakasztható kétoldalú mágneses tábla. A zsinór segítségével a tábla a falra akasztható. Praktikus tartóba egy törölhető filctoll került. A mágneses tábla egyszerűen átfordítható, a tábla másik fele klasszikus táblaként használható krétával. Kiválóan alkalmas a tábla írás gyakorlására vagy rajzolásra. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
5 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 599 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Mágneses kétoldalú felakasztható tábla - Smoby” terméknévvel megtalálható kreatív játék adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, játék, alkotó játék, gyermekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: gyermekjáték, készségfejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, kreatív játékok, képességfejlesztő játék. A fenti kreatív játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék adatlapja között lehet válogatni. A rajztábla kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 19 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Magneses_ketoldalu_felakaszthato_tabla_Smoby
Mágneses kétoldalú felakasztható tábla - Smoby
5 990 Ft