A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Memória játék feladatlapokkal (narancssárga letakaró korongokkal)

Ár:
11.490 Ft
Cikkszám: 13153
Gyártó: GogoToys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 115
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 19.
Ez egy memóriajáték, mely kiválóan alkalmas a gyermekek megfigyelőképességének fejlesztésére. A 3 évesek a játék során megtanulják a különböző tárgyak, állatok, ételek, rovarok, járművek nevét.
Az iskolába készülők pedig a felnőttek segítségével megtanulhatják a számokat.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Játék menete: az egyik játékos felemel két korongot. Ha párt talált, újra emelheti a korongokat. Ha nem, a következő keresheti a párokat. 
A játéknak akkor van vége, ha az összes korongot levették a tábláról. Az a győztes, aki a legtöbb takaró korongot gyűjtötte össze.
Tartalma: 1 db tábla, 16 db takarókorong, 4 db feladatlap

Fejleszti Megfigyelőkészséget, figyelmet
Gyártó GogoToys
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 4 éves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Memória játék feladatlapokkal (narancssárga letakaró korongokkal)” névvel megtalálható társasjáték adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, memóriajátékok, társas játékok, megfigyelő játék, megfigyelést fejlesztő játékok, játékok, képességfejlesztő játék, társasok. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: megfigyelőkészséget fejlesztő játék, memória játék, memória játékok, társas játék, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, gyerekjátékok, társas, készségfejlesztő játék. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A megfigyelést fejlesztő játék címkére kattintva pl. több mint 106 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.