Macrame kreációk - Kreatív készlet - Sycomore

Raktáron

Készíts álomfogókat vagy különféle dekorációkat makramé technikával!

A makramé egy kedvelt csomózási technika, amellyel gyönyörű álomfogókat, fali dekorációkat készíthetsz. Ez a készlet segít elsajátítani a csomózás alapjait. A szett része egy illusztrált útmutató, ami a munkádat segíti. Minden kézügyességedre és kreativitásodra szükség lesz. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.05.27
4 880 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 488 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az iskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 9 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Macrame kreációk - Kreatív készlet - Sycomore” terméknévvel listázott kreatív játék termékadatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: készségfejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, kreatív játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: alkotó játékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, alkotó játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Játékok lányoknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.