A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Logo Első számolás 1,2,3

Ár:
3.690 Ft
Cikkszám: 213
Gyártó: Ravensburger
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 37
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Fedezd fel játékosan a számok varázslatos világát! Részleteket lásd lent. Ajánlott:3-6 éves korig

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Ravensburger Logo "Első számolás 1,2,3" játékkal a gyerekek a számok varázslatos világába repülhetnek és játékos formában tanulhatnak 1-től 10-ig számolni.  Nemcsak a számokkal, hanem a mennyiségek fogalmával is közelebbi kapcsolatba kerülnek, miközben a képes és számos puzzle darabokat összeillesztik. Ahány állat látható a kártyán, annyi számot mutató dobókockát, ujjakat és számot kell hozzáilleszteni a képhez.  A kreatív játék nem csak jó szórakozást nyújt, hanem hasznos ismeretekkel is gazdagítja a kicsiket, fejlesztve logikájukat, memóriájuk.

  
 
Gyártó Ravensburger
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 1-4 játékos
Jelleg Párosítós, számolási készséget fejlesztő, oktatójáték
Fejleszti számolási készséget, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, memóriát, megfigyelő képességet, összefüggések felismerését, rész-egész felismerését

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Logo Első számolás 1,2,3” elnevezéssel listázott logikai játék termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: számos játékok, játékok a számokkal, készségfejlesztő játékok, párkeresős játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, párosítós játék, gyermekjátékok, logikai játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: számos játék, képességfejlesztő játék, párosítós játékok, játékok, logikát fejlesztő játék, játék, párosító játékok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek ” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.