Lego - Disney Princess 43178 - Hamupipőke ünnepe a kastélyban, építőjáték

Raktáron
A gyermekek fejleszthetik szerepjáték és kreatív készségeiket egy Disney Hercegnővel és állatkáival ebben a LEGOŽ ? Disney Hamupipőke ünnepe a kastélyban (43178) készletben, mely tartalmaz egy tornyokkal ellátott kastélyhomlokzatot és egy megépíthető pavilont lufival, üléssel és süteményes állvánnyal. Köszöntjük a 4 év fölöttieket! 
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ekkorra érkezhet hozzád
2021.11.30
11 490 Ft
A termék után járó hűségpontok: 115 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.


Fejlesztő játék webáruházunkban „Lego - Disney Princess 43178 - Hamupipőke ünnepe a kastélyban, építőjáték” elnevezéssel listázott építőjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: konstruáló játékok, építőjátékok műanyagból, játék, műanyag építőjátékok, műanyag építős játékok, játékok, konstrukciós játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, konstruáló játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, konstrukciós játékok, gyermekjátékok, építő játék, építős játék. A fenti termék többek között az „Iskola - óvoda” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló építőjáték adatlapja között lehet böngészni. A műanyag építőjáték címkére kattintva példának okáért több mint 360 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.