Lego - Disney 43185, - Boun hajója, építőjáték

Raktáron

Boun hajója! A Disney Raya és az utolsó sárkány rajongói imádni fogják a LEGOŽ Disney Boun hajója szettet. Tartalmaz egy nagy hajót és 2 kisebb építményt, amelyek kreatív szerepjátékra bátorítanak. A csomaghoz egy nyomtatott útmutató és digitális Instructions PLUS is tartozik! A LEGO Építési útmutatók alkalmazás irányított építési folyamatának köszönhetően a fiatalabb gyermekek is építőmestereknek érezhetik magukat... ez szuper!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
19 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 999 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Lego - Disney Princess 43178 - Hamupipőke ünnepe a kastélyban, építőjáték” elnevezéssel listázott építőjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: konstruáló játékok, építőjátékok műanyagból, játék, műanyag építőjátékok, műanyag építős játékok, játékok, konstrukciós játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, konstruáló játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, konstrukciós játékok, gyermekjátékok, építő játék, építős játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > LEGO Építőjáték” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló építőjáték adatlapja között lehet böngészni. A műanyag építőjáték címkére kattintva példának okáért több mint 360 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

lego-disney-43185-boun-hajoja-epitojatek
Lego - Disney 43185, - Boun hajója, építőjáték
19 990 Ft