LEGOŽ 76182 - Batman csuklya

Nincs raktáron

Batman™ csuklya! Merülj el egy kihívást jelentő és izgalmas építési élményben, miközben a képzelőerőd segítségével GOTHAM CITY™-ben találod magad, a lenyűgöző LEGOŽ DC Batman™: Batman csuklya (76182) szettel.Megépíthető és kiállítható, ikonikus Batman sisakA köpenyes keresztes lovag™ jellegzetes csuklyájának LEGO kockákból épült másolata egész biztosan megragadja mindenki figyelmét, akárhol is helyezed el 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.21
23 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 399 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a tinédzserek, és felnőttek legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra tinédzsereknek, felnőtteknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és ajándékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „LEGOŽ 76182 - Batman csuklya” névvel listázott építőjáték oldalára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, műanyag építős játékok, műanyag építőjátékok, játékok, konstrukciós játékok, játék, konstruáló játék, építőjáték műanyagból. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: műanyag építős játék, építős játék, építőjátékok műanyagból, készségfejlesztő játék, konstrukciós játék, képességfejlesztő játékok, építő játék, képességfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Játékkategóriák > Játékok tinédzsereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték tekinthető meg. A műanyag építőjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 360 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.