Iskola Larsen maxi puzzle, 33db-os kirakó

Raktáron

Larsen maxi puzzle 33db-os Iskola - a norvég Larsen puzzle kirakók rendkívül erős és jó minőségüknek köszönhetően strapabírók.
Mérete:36,5 x 28,5 cm


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.04.04
2 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 299 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 6 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kirakó játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Iskola Larsen maxi puzzle, 33db-os kirakó” elnevezéssel listázott kirakó játék oldalára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: puzzle játék, puzzlék, játékok, kirakó játékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, kirakós játék, puzzle játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: puzzle kirakósok, puzzle-ök, képességfejlesztő játék, kirakós játékok, puzzle játék. A fenti kirakó játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Vizuális észlelés fejlesztő eszközei” kategóriában és az „Intézményeknek > Puzzle, kirakó” nevű,valamint az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek” termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kirakó játék tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Iskola_Larsen_maxi_puzzle_33db_os_kirako
Iskola Larsen maxi puzzle, 33db-os kirakó
2 990 Ft