A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Labirintus golyópálya - Quercetti Laby (6500)

Youtube videók

Ár:
5.980 Ft
Cikkszám: 7241
Gyártó: Quercetti
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 60
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
A Quercetti egy teljesen új golyóvezető játékot tervezett a kicsiknek. A pálya 16 elemből, mint egy puzzle úgy építhető fel.
A pálya alapot egy műanyag keret fogja össze. A kereten belül a pálya elemei dönthetők, így lehet szabályozni a golyó útját.
Az egyes részek felületének kiképzése következtében a guruló golyó különböző hangokat ad. A hanghatás a sebességtől függően változik. Ehhez nyújt segítséget a játékhoz tartozó mintaalbum.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Labirintus golyópálya tartalma:

  • 16 db golyópálya építő rész
  • 1 db golyópálya keret
  • 2 db golyó
  • 1 db minta album

Gyártó Quercetti
játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreativitást fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, megfigyelő képességet, figyelmet, koncentrációt, finommotorikát, kreatív gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Labirintus golyópálya - Quercetti Laby (6500)” névvel listázott építőjáték termékadatlapjára általában a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyermekjáték, építős játék, konstrukciós játékok, gyerekjátékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, golyópálya, építőjáték műanyagból, építős játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: műanyag építőjátékok, játék, építő játékok, játékok, golyópálya játékok, építőjátékok, műanyag építős játék, golyópályák, műanyag építős játékok, golyópálya építőjátékok. A fenti építőjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba > Karácsonyi ajándékok kicsiknek, bölcsődéseknek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja tekinthető meg. A golyópálya játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 28 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.