Label-Label építőkocka számokkal - Rózsaszín fajáték

Raktáron

Építsd meg a legmagasabb tornyot, ezekkel a rózsaszín fa építőkockákkal. Játék közben megismerkedhetsz a formákkal, a magassággal, és a számokkal. 
A Label Label toronyépítője, könnyű fából készült, időtálló, minőségi játék így hosszú időre lesz gyermeke kedvence. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
9 700 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 970 Ft
videó

Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a hároméves ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 2 éveseknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Label-Label építőkocka számokkal - Rózsaszín fajáték” névvel listázott készségfejlesztő játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: fejlesztő játék, fakocka, készségfejlesztő játék, építő kockák, képességfejlesztő játék, építő kocka. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyermekjátékok, fejlesztő játékok, gyerekjátékok, fakockák, képességfejlesztő játékok, építőkocka játékok, építőkockák. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett a „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” termékkategóriában,továbbá a „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék között lehet böngészni. Az építőkocka kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 29 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

label-label-epitokocka-szamokkal-rozsaszin-fajatek
Label-Label építőkocka számokkal - Rózsaszín fajáték
9 700 Ft