Kutyatár 4 az 1-ben kártyajáték - Memóriajáték

Nincs raktáron

A Kutyatár 4 az 1-ben kártyajáték izgalmas kalandokba repíti a kicsiket. A kutyaversenyen az győz, akinek a legjobb a memóriája, hiszen a cél, hogy megtalálja mindenki a lapján szereplő kutya párját. Ha meg van, tegyétek le, és húzzatok egymástól új kártyalapot remélve, hogy pont azt választod, ami neked kell. Kérdezzetek egymástól, és igennel, vagy nemmel válaszoljatok, de vigyázz, vedd fel a pókerarcod, hogy az ellenfeled ne lássa a reakciódat.
A kutyatár játéka izgalmas kalandnak ígérkezik.

  • Kiváló minőség
  • Fejleszti a memóriát
  •  2-4 játékos játszhatja
  • A játékok 3-8 éves gyerekek számára ajánljuk

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 299 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra ötéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.


Játék webáruházunkban „Kutyatár 4 az 1-ben kártyajáték - Memóriajáték” terméknévvel listázott társasjáték oldalára leginkább ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: memória játék, játékkártyák, gyermekjáték, memória játékok, képességfejlesztő játék, játékkártya, készségfejlesztő játékok, társas. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: játékok, gyerekjátékok, társasok, készségfejlesztő játék, játék, kártya játékok, társas játék, kártya játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Kártyajátékok” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték adatlapja között lehet böngészni. A kártyajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 236 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.