Kulcstartó készlet - Glitteres Dekorgyöngyök - Crayola

Raktáron
A Glitteres Dekorgyöngyök segítségével a gyerekek a csillámot és a színeket nem sajnálva kreatívkodhatnak kedvükre.
A különböző készletek különböző tartozékokkal vannak ellátva, hogy az élvezet maximalizálódjon, ráadásul tökéletesen maszatmentes legyen a móka. 

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
5 960 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 596 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 7 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Kulcstartó készlet - Glitteres Dekorgyöngyök - Crayola” terméknévvel listázott kreatív játék oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játék, gyermekjáték, gyermekjátékok, gyerekjátékok, alkotó játékok, alkotó játék. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: kreatív játékok, alkotó játék, képességfejlesztő játékok, kézműves játékok, játékok, játék. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Crayola” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet böngészni. A kézműves játék kulcsszóra kattintva például körülbelül 177 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

kulcstarto-keszlet-glitteres-dekorgyongyok-crayola
Kulcstartó készlet - Glitteres Dekorgyöngyök - Crayola
5 960 Ft