5 (3 vélemény)

Kreatív fakocka készlet 9db-os építő- és memóriajáték

Nincs raktáron

A kreatív fakocka-készlet 9 db 4 x 4 x 4cm-es fakockát tartalmaz. A kreatívkészlet segítségével a gyermek vidáman ismerkedik a színekkel, az állatokkal, növényekkel, az otthonunk tárgyaival, a számokkal. A kockát építkezésre, memóriajátékra, szavak összefűzésére is kíválóan használhatjuk.

Ajánlott: 1 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
3 630 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 363 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a hároméves óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra bölcsődéseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Kreatív fakocka készlet 9db-os építő- és memóriajáték” névvel listázott gyerekjáték termékadatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: gyerek játékok, fajáték, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, játékok, készségfejlesztő játékok, bébijátékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: babajáték, mozgásfejlesztő játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játék, játék, babajátékok. A fenti játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Mentari” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.