Közlekedési lámpa - Weplay

Nincs raktáron

A biztonságos közlekedés elsajátítása már kisgyermekkorban nagyon fontos. A közlekedési lámpa tökéletes segítséget nyújt ebben. Automatikusan beállítható fény-és hangjelzéssel vagy manuális fényjelzéssel. Gyorsan összeszerelhető. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
9 910 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 991 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középsős óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Közlekedési lámpa - Weplay” névvel listázott szerepjáték oldalára általában a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: szerepjátékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, fiús és lányos játék. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: gyerekjátékok, közlekedés, lányos és fiús játékok, játék, fiús és lányos játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű, az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek”termékkategóriában,továbbá a „Márkák > Weplay-Eduplay” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló szerepjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 4842 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.