Könyvjelző olvasólámpa - Kukacos - Flexilight Bookworm Teal

Raktáron

A hajlítható Flexilight könyvjelző lámpát a könyv hátlapjára csúsztatva minden egyéb fényforrás nélkül is hódolhatsz az olvasás szerelmének. Annyira vékony, hogy amikor nem olvasol, könyvjelzőként kényelmesen használhatod. A tartós használatot biztosító lítium-ion elemet tartalmazza. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.30
4 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 449 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az iskolások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tizenegy éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a egyéb gyerekholmik és gyerekholmik találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Könyvjelző olvasólámpa - Kukacos - Flexilight Bookworm Teal” terméknévvel listázott egyéb gyerekholmi adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: egyéb gyerekholmik, egyéb gyermek holmi. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekholmik kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyerekholmik, gyermekholmi. A fenti egyéb gyerekholmi többek között a „„Márkák > Thinking Gifts Flexilight” kategóriában és a „Játékkategóriák > Ajándéktárgyak” nevű , és a „Játékkategóriák > Játékok tinédzsereknek 8-9-10-11-12 éveseknek” termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló egyéb gyerekholmi között lehet böngészni. A gyerekholmi kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 502 különféle gyerekholmi között böngészhetnek a szép és hasznos gyermekholmikat kereső vásárlók, szülők vagy nagyszülők.

konyvjelzo-olvasolampa-kukacos-flexilight-bookworm-teal
Könyvjelző olvasólámpa - Kukacos - Flexilight Bookworm Teal
4 490 Ft