Könyvjelző olvasólámpa - Kukacos - Flexilight Bookworm Teal

Raktáron

A hajlítható Flexilight könyvjelző lámpát a könyv hátlapjára csúsztatva minden egyéb fényforrás nélkül is hódolhatsz az olvasás szerelmének. Annyira vékony, hogy amikor nem olvasol, könyvjelzőként kényelmesen használhatod. A tartós használatot biztosító lítium-ion elemet tartalmazza. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ekkorra érkezhet hozzád
2021.12.09
3 990 Ft
A termék után járó hűségpontok: 40 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az iskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tizenegy éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a egyéb gyerekholmik és gyerekholmik találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Könyvjelző olvasólámpa - Kukacos - Flexilight Bookworm Teal” terméknévvel listázott egyéb gyerekholmi adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: egyéb gyerekholmik, egyéb gyermek holmi. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekholmik kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyerekholmik, gyermekholmi. A fenti egyéb gyerekholmi többek között a „„Márkák > Thinking Gifts Flexilight” kategóriában és a „Játékkategóriák > Ajándéktárgyak” nevű , és a „Játékkategóriák > Játékok tinédzsereknek 8-9-10-11-12 éveseknek” termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló egyéb gyerekholmi között lehet böngészni. A gyerekholmi kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 502 különféle gyerekholmi között böngészhetnek a szép és hasznos gyermekholmikat kereső vásárlók, szülők vagy nagyszülők.