Karikadobáló játék - Écoiffier

Nincs raktáron

A színes karikadobáló ügyességi játékunk amellett, hogy szórakoztató, az ügyességünket is próbára tehetjük és koordinációs képességeket is fejleszthetjük vele. Kertben és szobában is használhatjuk. Minőségi műanyagból készült. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
1 910 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 191 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok az ügyességijátékok, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.


Játék webshopunkban „Karikadobáló játék - Écoiffier” elnevezéssel listázott ügyeségi játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, karikadobáló, készségfejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játékok, óvodai eszközök. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: óvodai fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszköz, mozgást fejlesztő eszköz, mozgásfejlesztő játék. A fenti mozgásfejlesztő eszköz egyebek mellett a 
„Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” kategóriában és az „Intézményeknek > Mozgásfejlesztők” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló mozgásfejlesztő eszköz adatlapja között lehet válogatni. A bölcsődei eszköz címkére kattintva pl. több mint 100 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az óvodai, bölcsődei, iskolai vezetők, pedagógusok.