Kacsa - Első fürdőkönyvem - Haba

Nincs raktáron

Vidd magaddal ezt az aranyos kacsás pancsolókönyvet, és lapozgasd, fürdés közben megismerkedhetsz különböző állatokkal.
Puha, színes vízálló fürdőkönyv 8 oldallal a legkisebbeknek, amely élménnyé varázsolja az esti fürdést.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
2 310 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 231 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a babák, és bölcsisek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek bölcsiseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babakönyvek és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Kacsa – Első fürdőkönyvem – Haba” névvel megtalálható babakönyv adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: pancsolós játékok, gyermekjáték, kádba való játékok, készségfejlesztő játék, fürdős játék, kádba való játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, játék, játékok, baba könyv, baba könyvek. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fürdőjátékok” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló babakönyv között lehet válogatni. A babakönyv címkére kattintva például körülbelül 47 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

A Kacsa – Első fürdőkönyvem – Haba termék mellett leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Kiskacsák – fürdőjáték; Ujjfesték – 6 szín tubusban – Sweet – Djeco; Cipőfűzős játék – Készségfejlesztő – Melissa & Doug; Tekerős 4 az 1-ben bébijáték készlet; Rumbatök – Maracas – djeco gyermekhangszer; Hama Midi – vasalható gyöngy és alaplap csomag óvodásoknak; Varázslatos Álmok – Mozaikkép készítő – Sycomore; ;.