Jóga kvartett kártyajáték - BUKI

Most érkezik

Ennek a játéknak köszönhetően együtt élvezhetitek szülő- és gyermek, a jóga csodás hatásait a testetekben, miközben jól szórakoztok. 
Gyűjtsd össze a kártyákat és tanuld meg a jóga pózokat!
Ebben a játékban, bemutatjuk a jóga pózok változatait, amelyek egészségesek és szórakoztatóak!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.29
4 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 449 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra hétéves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Jóga kvartett kártyajáték - BUKI” terméknévvel megtalálható kártyajáték adatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: társasjátékok, társas játék, képességfejlesztő játékok, játékok, kártyajátékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyermekjátékok, kártya játékok, társas játékok, játékkártyák, kártya játék, képességfejlesztő játék, játék. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Buki France” kategóriában és a „Játékkategóriák > Kártyajátékok ” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kártyajáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

joga_kvartett_kartyajatek_buki
Jóga kvartett kártyajáték - BUKI
4 490 Ft