Játszva megismerjük... a foglalkozásokat

Raktáron

Ki milyen eszközzel dolgozik?
Párosítsd össze a foglalkozásokat a szerszámokkal!
Részleteket lásd lent.
Ajánlott: 4-7 éves korig


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
3 420 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 342 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középsős ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Játszva megismerjük... a foglalkozásokat” névvel megtalálható ismeretterjesztő játék adatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: oktató játékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, puzzle kirakós, kirakós játékok, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, oktatójátékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: puzzle játékok, játékok, tanulós játékok, puzzle kirakósok, gyermekjáték, tanulós játék, játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló ismeretterjesztő játék adatlapja között lehet válogatni. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 216 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

 

A Játszva megismerjük... a foglalkozásokat termék kiválasztása esetén leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: • Játszva megismerjük... az órát – Kirakójáték • Játszva megismerjük a ... Háziállatokat – Keller&Mayer kirakó • Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték • Alakzatok és formák kirakó – djeco játék óvodásoknak • Kívül- belül – Készségfejlesztő párosítós játék • Lottó: Ház – Granna babajáték • Játszva megismerjük... a betűket – Társasjáték • Játszva megismerjük... az évszakokat – Társas kirakójáték • MimiQ – Grimaszpárbaj – Készségfejlesztő társasjáték • Sasszem, társasjáték.

Jatszva_megismerjuk_a_foglalkozasokat
Játszva megismerjük... a foglalkozásokat
3 420 Ft