A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Játékos angol 4. – miniLük füzet

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
890 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: 132
Játékos nyelvi gyakorló 8-11 éveseknek. A MiniLük füzetek a kirakó alapkészlettel együtt használhatóak.
Gyártó: LÜK
A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-06-03

Játék bemutatása

A mondatalkotás, a társalgás és a helyesírás gyakorlásához.  Komplex fejlesztés - játékosan.  Ez a füzet a 8-11 éves korosztály számára készült. Egyaránt alkalmas otthoni, egyéni tanulásra és az iskolai munka elmélyítésére, gyakorlására. A már ismert szavak témák köré és már mondatokká rendeződve, változatos módon használhatók szóban és írásban. A feladatsorokat kísérő és kiegészítő ötletek további, főleg az íráskészség fejlesztésére irányuló gyakorlási lehetőséget adnak.  A mini LÜK kirakókészlet nemcsak motivál a feladatok megoldására, hanem játékosan, de hatékonyan fejleszti az önállóságot és az ön-ellenőrzés ill. önértékelés képességét is.  A derűs, színes, lendületes ábrák is nagyban hozzájárulnak a LÜK-sorozat nemzetközi sikeréhez.  Teljesen kezdők számára ajánljuk e sorozat 1. és 2. és 3. kötetét.  A füzetet miniLÜK kirakókészlettel használd!

 

 

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 08.

Nyelviskolában, csoportos (kis létszámú) foglalkozásokon használjuk a mini Lük könyveket, a gyerekek nagyon szeretik!
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kreatív játék webáruházunkban „Játékos angol 4. – miniLük füzet” terméknévvel listázott gyakorlófüzet oldalára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: játékos angol, gyakorló füzetek, készségfejlesztő füzet, készségfejlesztő füzetek, foglalkoztató feladatlapok, gyakorló feladatlapok, gyakorlófüzetek. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: oktatójáték, oktatójátékok, angol játék, gyakorló feladatlap, foglalkoztató füzetek. A fenti gyakorlófüzet többek között a „Márkák > Lük” elnevezésű kategóriában illetve az „Intézményeknek > Idegen nyelv” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló gyakorlófüzet között lehet böngészni. A játékos angol címkére kattintva példának okáért körülbelül 35 különféle foglalkoztató füzet között válogathatnak a gyermeküknek, unokájuknak képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok