A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Barátom, a Fa - Szókimondóka

Ár:
3.490 Ft
Cikkszám: 11608
Gyártó: SzóKimondóka
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 35
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 20.

Móna kedvenc fája kivágásra kerül, s ez őt arra sarkallja, hogy megvédje a környék többi kivágásra ítélt fáját. Mozgósítja családját, az óvodát és az ovisok szüleit és sikerül környezetbarátabb megoldásra sarkallnia a helyi önkormányzatot.  Roppant aktuális mű, ami arra neveli gyermeked, hogy álljon ki saját jövőjének érdekében. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A kötetbe 12 db kitörhető, képes szókártyát is tettünk, és leírtuk hogyan tudtok azokkal játszani. A kötet végén játékokat, dalokat, filmeket találtok a témában. SzóKiMondó Ökomesék mesesorozatunk korunk környezeti problémáit veszi sorra: hulladék, zöld felületek, fogyasztás, közlekedés, energia. Minden kötetben játékosan ismerkedünk a témával és mindig a megoldásokra koncentrálunk. Így a gyerekek emészthető módon szembesülnek a problémával és azonnal megtanulják a megoldásokat is.
 A Nulla hulladék kötetből például a háztartási szemét csökkentésének módjait tanulhatjuk meg. Sok esetben a szülők sem feltétlenül vannak tudatában a helyes cselekvési módoknak, magam is rengeteget tanultam a meséket írva, pedig azt hittem, hogy már szinte mindent tudok. Nem is baj, ha a szülő is tanul valami újat a könyvből, mert az összehozza gyermekével, egy szintre kerülnek a mese közös olvasása során, együtt csodálkoznak rá dolgokra, együtt dönthetnek úgy: holnaptól máshogy élik mindennapjaikat. 

Gyártó SzóKimondóka
Jellege fejlesztő játék
Fejleszti beszéd-,szókincs-, zenei mozgás- , kulturális és környezeti nevelést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Barátom, a Fa - Szókimondóka” terméknévvel listázott ismeretterjesztő játék adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: oktatójátékok, tanulós játékok, fejlesztő feladatlap, oktató játékok, tanulójátékok, képességfejlesztő feladatlapok, fejlesztő feladatlapok, készségfejlesztő füzetek, mondókák. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: képességfejlesztő füzet, oktatójáték, képességfejlesztő füzetek, foglalkoztató feladatlap, oktató játék, foglalkoztató feladatlapok, foglalkoztató füzetek, tanulójáték. A fenti ismeretterjesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló ismeretterjesztő játék adatlapja tekinthető meg. Az ismeretterjesztő játék címkére kattintva példának okáért több mint 90 különféle foglalkoztató füzet között választhatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők, nagyszülők.