A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Besztercei Enikő: Másképp – Munkatankönyv diszlexiás gyerekeknek

Ár:
1.920 Ft
Cikkszám: L-3721
Gyártó: Logopédia
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 20
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 06.
A feladatgyűjtemény az írni-olvasni kevésbé szerető gyermekeknek és a velük foglalkozó pedagógusoknak, szülőknek készült.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 Az érdekes, feladatokat, tréfás történeteket és nyelvi fejtörőket tartalmazó képeskönyv izgalmas perceket szerezhet a gyermeknek, és a nekik segítő felnőttnek egyaránt. A mechanikus gyakorlás helyett a feladatok alkalmasak arra, hogy a gyerek az érdeklődési területén keresztül motiválva, szinte észrevétlenül olvasson és írjon. A munkatankönyv dyslexia tárápiára is alkalmas, így a feladatok elsősorban a 3-5. osztályos dyslexiás gyermekek számára nyújtanak segítséget, de a jó képességű 2. osztályos tanulóknak is hasznos gyakorlási lehetőséget biztosítanak.
Gyártó Logopédia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webáruházunkban „Besztercei Enikő: Másképp – Munkatankönyv diszlexiás gyerekeknek” terméknévvel listázott iskolai eszköz adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: foglalkoztató feladatlap, készségfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök, tanulójáték, iskolai berendezés, fejlesztő eszközök, iskolai eszközök. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következőek lehetnek: oktatójátékok, készségfejlesztő füzet, képességfejlesztő eszköz, iskolai berendezések, iskolai fejlesztő eszközök, tanulójátékok, iskolai fejlesztő eszköz. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Iskolai és óvodai kellékek > Gyakorló füzet, foglalkoztató” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolai eszköz adatlapja között lehet böngészni. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva például körülbelül 624 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei vezetők, pedagógusok.