5 (1 vélemény)

Japán ékszerkészítő - Atelier De Bijoux - Sycomore

Raktáron

A csodálatos gyöngyszövés technikáját sajátíthatod el ezzel a készlettel, mellyel medálokat és karkötőket készíthetsz. Légy Te a legcsinosabb!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.30
8 880 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 888 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 7 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Japán ékszerkészítő - Atelier De Bijoux - Sycomore” névvel megtalálható kreatív játék adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, alkotó játékok, gyermekjátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: alkotó játék, kreativitást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok. A fenti kreatív játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A játék ékszer címkére kattintva pl. körülbelül 30 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Atelier_De_Bijoux_japan_ekszerek_Sycomore
Japán ékszerkészítő - Atelier De Bijoux - Sycomore
8 880 Ft