A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ismeretek 2-3. osztály: Erdők, szántóföldek és kertek – Logico Piccolo füzet - 978-963-294-269-8

Ár:
1.690 Ft
1.600 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 859
Gyártó: Logico
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
A Logico Piccolo Ismeretek 2-3. osztály című Piccolo sorozat tárgyi alapismereteket segíti elsajátítani a környezetismeret, az élővilág és a földrajz terén. Erdők, szántóföldek és kertek növényei feladatkártyacsomaggal a gyerekek megismerkedhetnek a lombos- és tűlevelű fákkal, az erdő védelmével, az egykori és mai földműveléssel, kerti növényekkel, zöldségekkel, kerti munkákkal, szerszámokkal.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Logico Piccolo Ismeretek 2-3.oszt: Erdők, szántóföldek és kertek növényei feladatcsomag tárgyi ismeretk megszerzésében segít a környezetismeret terén. 

 
 
Gyártó Logico
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6-10 éves korig
Jelleg tolókorongos tanulójáték iskolásoknak
Fejleszti szövegértést,memóriát, megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, észlelést, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 21.
A feladatlapok 3 részre oszlanak : erdei növények, szántóföldi növények és kerti növények.
Az erdei növények részben először a növények megnevezése, a különböző fák nevei, részei, levelei, termései; a különböző fenyőfák, a tűleveleik és tobozaik párosítása a feladat. Majd a fafeldolgozás a téma, amikor a menetét és a fából készült tárgyakat kell felismerniük. 2 nagyon hasznos feladatlap pedig a helyes viselkedést mutatja meg, és azt, hogy miért vannak veszélyben az erdők.
A szántóföldi növények téma a gabonákat (búza, rozs, árpa) és a belőlük készült élelmiszereket mutatja be a munkálatokkal és a feldolgozásukkal együtt.
A kerti növények részben a kerti virágok nevei, fejlődése, része, és a zöldségek, gyümölcsök felismerése szerepel a kerti munkákkal együtt.
9 éves fiam nem igazán szereti a környezet tantárgyat, de ez a füzet teljesen leköti őt. Előnye, hogy a feladatok érdekesek, a rajzok pedig olyan szépek, mint egy képeskönyvben, ezért a 4 éves fiam és a 2 éves lányom is szívesen nézegetik. A feladatlapok nagyon jó minőségűek, tartósak.
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 24.
Sokkal jobb, mint amire számítottam. Nagyon sok ismeretet tartalmaz, áttekinthető és nem lehet megunni!!

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Ismeretek 2-3. osztály: Erdők, szántóföldek és kertek – Logico Piccolo füzet - 978-963-294-269-8” elnevezéssel megtalálható gyakorlófüzet termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: 3. osztályosoknak, 2. osztályosok, kisiskolásoknak, gyakorló feladatlap, foglalkoztató feladatlapok, foglalkoztató füzetek, másodikosoknak, harmadik osztályosoknak, oktatójáték, tanulójáték. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyakorló füzetek, gyakorló füzet, második osztályosoknak, készségfejlesztő füzet, harmadikosoknak, gyakorlófüzetek, tanulójátékok, alsósoknak, készségfejlesztő füzetek. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Logico” kategóriában illetve az „Életkor szerint” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló gyakorlófüzet tekinthető meg. A játékos környezetismeret kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 13 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők, nagyszülők.