5 (2 vélemény)

Hot Pot - Kapd ki mindet!- Pörgős ügyességi társasjáték

Nincs raktáron

Hot Pot ügyességi játék szórakoztató lesz az egész család számára! Gyors kezekre, és jó memóriára lesz szükséged! Húzz egy kártyát, nézd meg a rajta szereplő ételeket, és indulhat is a játék!  
A kezedet nem használhatod, csak a csipeszt, vagy az evőpálcika segítségével próbáld meg minél gyorsabban a tálból megszerezni a kártyádon lévő ételeket, ha megvagy, kiálltsd hogy HOT POT!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
6 100 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 610 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a tinédzserek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra tinédzsereknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Hot Pot - Kapd ki mindet!- Pörgős ügyességi társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: társasjáték gyerekeknek, ügyességi játékok, finommotoros játék, társasok, társas óvodásoknak, társas, finommotorika fejlesztő játékok, társas játék, felnőtt játék,ügyességi társasjáték társas játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: gyerekjátékok, gyerek társasjáték, finommotorika fejlesztő játék, ovis társasjátékok, óvodás társasjátékok, gyermekjátékok, finommotoros játékok, készségfejlesztő játékok, társasok óvodásoknak, társasjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet böngészni. Az ügyességi játék kulcsszóra kattintva például több mint 236 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.