Hot Pot - Kapd ki mindet!- Pörgős ügyességi társasjáték

Raktáron

Hot Pot ügyességi játék szórakoztató lesz az egész család számára! Gyors kezekre, és jó memóriára lesz szükséged! Húzz egy kártyát, nézd meg a rajta szereplő ételeket, és indulhat is a játék!  
A kezedet nem használhatod, csak a csipeszt, vagy az evőpálcika segítségével próbáld meg minél gyorsabban a tálból megszerezni a kártyádon lévő ételeket, ha megvagy, kiálltsd hogy HOT POT!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.25
6 690 Ft
A termék után járó hűségpontok: 67 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a tinédzserek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra tinédzsereknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Hot Pot - Kapd ki mindet!- Pörgős ügyességi társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: társasjáték gyerekeknek, ügyességi játékok, finommotoros játék, társasok, társas óvodásoknak, társas, finommotorika fejlesztő játékok, társas játék, felnőtt játék,ügyességi társasjáték társas játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: gyerekjátékok, gyerek társasjáték, finommotorika fejlesztő játék, ovis társasjátékok, óvodás társasjátékok, gyermekjátékok, finommotoros játékok, készségfejlesztő játékok, társasok óvodásoknak, társasjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet böngészni. Az ügyességi játék kulcsszóra kattintva például több mint 236 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.