Homokozóforma - 8-db-os - Écoiffier

Raktáron

Kisgyermekek kedvelt szabadtéri elfoglaltsága a homokozás. Ez a pohár alakú homokozóforma kiváló eszköz, ahhoz, hogy kiéljék kreativitásukat. A kicsik használhatják a vízparton vagy a homokozóban is. Erős műanyagból készült. 4 különböző színben, többféle méretben. 
 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
1 640 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 164 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a kicsik, és bölcsődések kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek bölcsiseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kültéri játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Homokozóforma - 8-db-os - Écoiffier” elnevezéssel listázott kültéri játék adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: udvari játékok, játékok, gyermekjátékok, homokozós játékok, kültéri játékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: képességfejlesztő játék, kerti játék, gyermekjáték, udvari játék, készségfejlesztő játékok. A fenti kültéri játék egyebek mellett az „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Kerti játékok, kültéri játékok” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kültéri játék termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Homokozoforma_8_db-os_Ecoiffier
Homokozóforma - 8-db-os - Écoiffier
1 640 Ft