A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Tinilány

Youtube videók

Ár:
520 Ft
Cikkszám: 2388
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 6
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Tinilány

A termék mérete 23 cm
Anyaga: műanyag
Az alaplap csak Midi Gyönggyel használható, amelyet elsősorban 5-6 éves gyerekeknek ajánlunk, szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére kiváló. Vasalás nélkül többször is kirakhatjuk. Vasalás után örök darab készül belőle

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Az ár az 1 db alaplapra vonatkozik. A Hama gyöngyök külön megvásárolhatók webáruházunkban.

 

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 
 

 

Gyártó Hama

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a kisiskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 5 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webáruházunkban „Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz –  Tinilány” terméknévvel listázott kreatív játék oldalára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: képalkotó játékok, gyerekjátékok, kreativitást fejlesztő játékok, képkészítő játékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, képkirakó játékok, kreatív játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: képkészítő készlet, vasalható gyöngyök, játékok, játék, vasalható gyöngy készletek, képkirakó játék, képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Finommotorika fejlesztés” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló kreatív játék termékadatlapja tekinthető meg. A kreatív játék címkére kattintva például körülbelül 1336 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

A Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz –  Tinilány termék kiválasztása esetén legtöbbször a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Ló → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mókus → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nagy kör → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya → Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kislány.