Halmozó karikatorony - Legler fa készségfejlesztő játék

Nincs raktáron

Halmozó karikatorony fából  a kézügyesség fejlesztéséhez, kisebb-nagyobb méretek tanulásához, gyakorlásához. Helyezd a rúdon egymásra a különböző színű és méretű karikákat a megfelelő sorrendben. A torony összerakása közben a gyermek megtanulja a színeket és a kisebb-nagyobb méreteket, arányokat, miközben keze ügyesedik a rúdra illesztésnek köszönhetően.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 980 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 498 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a 3 éves óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 2 éveseknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Halmozó karikatorony - Legler fa készségfejlesztő játék” névvel megtalálható babajáték termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: torony játék, játék, baba játékok, bébi játék, gyerekjátékok, babajátékok, bébijáték, fajátékok, montessori játék, fa játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: bébijátékok, gyermekjátékok, toronyépítő játékok, fából készült játék, fából készült játékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, baba játék. A fenti babajáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló babajáték adatlapja között lehet böngészni. A babajáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 461 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.