Gyerek távcső

Nincs raktáron
Minden természetet kedvelő gyermeknek szüksége van egy távcsőre. Amivel felfedezheti a világot, a madarakat. Hiszen minden gyerek kíváncsi az őt körülvevő világra. 
Gyerek távcső fekete tartóval
Mérete: 19 x 19 x 8cm, súlya 0,32kg 
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
7 700 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 770 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek ötéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a tudományos játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Gyerek távcső” elnevezéssel megtalálható tudományos játék oldalára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyermekjátékok, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: játék, természetbúvár játékok, játékok, készségfejlesztő játék. A fenti tudományos játék többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló tudományos játék adatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.