Gyerek kerti szerszámos övtáska

Raktáron

Zöld színű, gyerek kerti szerszámok, fa nyéllel. Kis villa, lapát, ásó. A szett mérete: magasság: 25 cm, szélesség: 29 cm, mélység: 4 cm. Súlya: 0,2 kg


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.31
4 390 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 439 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe szülők és gyermekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra ” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Gyerek kerti szerszámos övtáska” terméknévvel listázott játék oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: játékok, szerelőjátékok, képességfejlesztő játékok, szerelőjáték, készségfejlesztő játékok, fiús és lányos játékok, szerelős játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyerekjátékok, szerelős játékok, szerepjátékok, fiús és lányos játék, szerelős játék, készségfejlesztő játék. A fenti szerepjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játékok 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” nevű, és a „Márkák > Garden Kids”termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló szerepjáték között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

gyerek-kerti-szerszamos-ovtaska
Gyerek kerti szerszámos övtáska
4 390 Ft