A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Granna Óvodások játéktára Kicsoda? Micsoda? - új kiadás

Ár:
2.590 Ft
Cikkszám: 2546
Gyártó: Granna
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 26
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
A Kicsoda? Micsoda? - játék egy Tudományos társasjáték ovisok számára. 
Gazdagítja a gyerekek szókincsét, javítja az összpontosító képességüket, s a versk végighallgatása türelemre tanítja őket. 
Egy igazán kedves és szellemes játék, semmiképp se szalassza el.
Érdekesség a termékkel kapcsolatban: A kártyán lévő versikék Varró Dániel szerzeményei!
Doboz tartalma: 
- 45 találós vers,
- 45 rajzos megfejtés,
- 4 lyukacsos sajtdarab mint eredményjelző,
- sok-sok vidám kisegér, akik segítenek megtalálni a helyes megfejtést valamennyi vershez.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Kicsoda? Micsoda?
Verses találós kérdések: 
1. Minden játékos maga elé vesz egy papírsajtot. 
2. Végighallgatja a találóskérdést, megpróbálja kitalálni, megfordítja a kártyát, és ellenőrzi a megfejtést. Ha eltalálta egy lyukat betömhet a sajtján.
3. Az nyer aki elsőnek tünteti el a lyukakat a sajtján. 
Példák: 
"E gyümölcs végsősoron a földiepernek rokona. Csak távol él mint sok rokon, az erdőben nő, bokrokon." (szamóca) 
" Ez a part, az a part, aki innen oda tart, ott a folyó, de nahát, száraz lábbal mehet át." (híd) 
" Hajólnak tőle mind a fák, sőt néha néhány fát kivág. Az ég ilyenkor háborog, esők vannak meg záporok. " (vihar)
 

Gyártó Granna
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 1-4 játékos
Jelleg Memóriát fejlesztő párosítós társasjáték
Fejleszti összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, logikát, kombinációs készséget, pontos megfigyelést, probléma megoldó képességet, rugalmas gondolkodást, forma felismerést

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 02.
Nagyon szeretjük. 4 éves lányom gyakran előveszi,hogy ezzel játszunk.

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra négyéves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Granna Óvodások játéktára Kicsoda? Micsoda? – új kiadás” terméknévvel listázott ismeretterjesztő játék adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: oktató játékok, óvodás társasjátékok, gyerek társasjáték, óvodás társasjáték, társasok óvodásoknak, játékok, oktató játék, társas, társasjátékok, logikai játékok, gyermekjátékok, tanulós játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: ovis társasjátékok, társas játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, ovis társas, játék, társasjáték gyerekeknek, társas óvodásoknak, ismeretterjesztő játékok, képességfejlesztő játékok, társasok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok. A fenti ismeretterjesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” termékkategóriában és az „Intézményeknek > Társasjáték” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló ismeretterjesztő játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

A Granna Óvodások játéktára Kicsoda? Micsoda? – új kiadás termék kiválasztása esetén legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: • Fanaptár – fajáték • Olvass a gondolataimban! – Barchoba játék • Grabolo junior gyorsasági társasjáték • Bogyó és Babóca Memóriaforgó – memóriajáték • Ellentétek – Készségfejlesztő párosítós játék • Rímekkel rajzolunk – Foglalkoztató füzet • Upsz, Te is meg tudod csinálni! – Kártyajáték • Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték • Hét napjai korong • Játszva megismerjük... az évszakokat – Társas kirakójáték.