Grafitceruza, HB, háromszögletű, vékony, jobbkezes, STABILO, "EASYgraph", narancs

Nincs raktáron

Az írás csodálatos világában a STABILO EASYgraph grafitceruza segíti a gyerekeket, hogy kényelmesen és könnyedén tanulhassanak meg írni.

- tudósok által kifejlesztett háromszögletű forma és a speciális fogózóna maximálisan igazodik a növésben lévő kezekhez
-a ceruza színkóddal vannak ellátva, balkezes (sárga ceruzavég) változat
-kiváló minőségű grafitceruza írástanuláshoz és az íráskép fejlesztéséhez
-csúszásmentes bevonat
-keménység: HB


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
430 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 43 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Grafitceruza, HB, háromszögletű, vékony, jobbkezes, STABILO, "EASYgraph", narancs” névvel listázott ceruza adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: írószerek, színes ceruzák, ceruza készlet. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő írószerek kiválasztásában, például a következőek lehetnek: ceruza készletek, ceruzák. A fenti ceruza többek között a „Játékkategóriák > Iskolai és óvodai kellékek > Iskolai és óvodai írószerek” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > Stabilo” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló ceruza tekinthető meg. Az írószer kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 686 különféle írószer között választhatnak a kreatív játékokhoz szükséges eszközöket kereső látogatók.