Formaevő dobozka - Mattel - Fisher Price - Formaválogató játék

Nincs raktáron

Formaválogató játék a Fisher Price-tól. A szett 5 féle formát tartalmaz 10 féle különböző színben. Az elemeket a doboz megfelelő nyílásain kell a dobozba tenniük a kicsiknek. Kiválóan fejleszti a szem-kéz koordinációt, forma-és színfelismerést, logikus gondolkodás. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
5 530 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 553 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe az 1 évesek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 1 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Formaevő dobozka - Mattel - Fisher Price - Formaválogató játék” névvel listázott babajáték termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: baba játék, képességfejlesztő játékok, formaberakó játékok, játékok a formákkal, játékok a színekkel, baba játékok, képességfejlesztő játék, bébijáték, babajátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: bébi játék, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, játék, gyermekjáték, bébi játékok, készségfejlesztő játékok, formafelismerő játékok. A fenti babajáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Finommotorika fejlesztés” kategóriában és a „Karácsonyi ajándékötletek” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló babajáték termékadatlapja tekinthető meg. A babajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 461 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.