A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fókacsalád - Első társasjátékom - Goula

Ár:
6.030 Ft
Cikkszám: 12060
Gyártó: Goula
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 61
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

Néhány kis fóka bújócskázás közben, messzire kerül az anyukájától! Segíts nekik visszatalálni!
Illeszd az összes halacskát, és fókát a tengert ábrázoló rekeszekbe, úgy hogy csak a farkuk látszódjon ki.
Mindegyik játékos kap egy bábut, és egy ezzel megegyező anya fókát, és kezdődhet is a móka! Vigyázz az eszkimókkal, mert akkor el kell rejtőznöd!

Ide kattintva megtekintheti további Goula játékkínálatunkat.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék menete: 
A legfiatalabb játékos kezd, és az óramutató járásával megegyező irányban zajlik a játék. Dobj a kockával: ha 1-est, vagy 2-est dobsz, lépj előre annyi mezőt, amennyit dobtál. Ha fókát ábrázoló mezőre érkezel, vegyél ki egy állatot a vízből tetszőlegesen: ha fókát találtál, tartsd meg és tedd az anyukájához, de ha halat, vissza kell raknod a tengerbe: bárhová teheted a rekeszbe, ahová csak szeretnéd.
Ha eszkimót ábrázoló mezőre lépsz, az eszkimó halászni indul, így a fókáknak el kell rejtőznie. A játékos fogja a kockát, és zajt csap vele a többi játékos körül. A többi játékosnak egészen addig lehajolva csöndben kell lennie, míg a dobókocka abbahagyja a zajkeltést. Ha az eszkimó-játékos észreveszi, hogy valamelyik játékos mozog vagy zajt csap, annak a játékosnak vissza kell tennie egy fókáját a vízbe.
Ha a játékos a kockát dobva fókát vagy eszkimót kap, akkor nem lép a bábuval, hanem rögtön a megfelelő tevékenységet hajtja végre. Ha a kockával fókát dobott a játékos, akkor ugyanazt a tevékenységet kell végrehajtania, mint amikor fókát ábrázoló mezőre lépett. Az nyer, aki először gyűjt az anyafóka mellé 3 kisfókát.

Fejlesztési területek: 
- szem-kéz koordináció
- finommotorika
- színfelismerés
- formafelismerés
- auditív figyelem
- logikus gondolkodás
- társas készségek

Mérete: 24x24x7 cm 
Játékidő: 10 perc
Tartalma: 
- 4 db fa 4 féle színű 6x4,5 cm-es fókabábu
- 1 db 3,5x3,5 cm-es nagy fa csörgős dobókocka
- 1 db kétrészes játéktábla 
- 1 db 22x22x5 cm-es rekesz
- 12 db 8 cm-es kisfóka
- 4 db 8 cm-es hal
- 4 db 20x15 cm-es anyafóka
Anyaga: fa és karton
 
 


 

 


 

Gyártó Goula
Játékidő ~10-15 perc
Játékosok száma 2-4 fő
Korosztály 2-3 éves kortól 5 éves korig
Jelleg Készségfejlesztő társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kétéves bölcsisek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek bölcsődéseknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Fókacsalád - Első társasjátékom - Goula" elnevezéssel listázott társasjáték termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: társasjáték gyerekeknek, készségfejlesztő játékok, társasok óvodásoknak, táblajátékok, játék, gyermekjátékok, társasok, gyermekjáték. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: ovis társas, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, társas játék, társas óvodásoknak, társas játékok, gyerek társasjáték, táblás játék, képességfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 4842 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.