Fészekhinta 165*70 cm - Szivárvány - Wonderland

Nincs raktáron

Hintázni, lágyan ringatózni mindenki szeret. Különösen, ha közben csodálhatjuk a felhőket az égen! Ebben a fészekhintában ezt különösen kényelmesen tehetjük meg, hisz puha anyaga miatt nagyon kényelmes benne az ülés, fekvés. Akár egyedül is olvasgathatunk benne, de két gyerkőc is könnyen elfér rajta mérete és teherbírása miatt. Vidám színei pedig csak növelik a mókát! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
22 950 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 295 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az iskolások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 8-9-10-11-12 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Fészekhinta 165*70 cm - Szivárvány - Wonderland” elnevezéssel megtalálható babajáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játékok, gyerek játék, játék, mogásfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, hinta. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: , gyerekjátékok, mozgásfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” termékkategóriában illetve a „Márkák > Wonderland” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló babajáték között lehet böngészni. A babajáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 461 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.