Felfújható babafotel - játszóasztallal 2in1 - Smoby

Raktáron

Felfújható fotel, már 6 hónapos kortól. 
A fotel melynek része egy készségfejlesztő asztalka. hohosszú időre leköti a gyermek figyelmét. Felfújható ülőke könyöktámasszal, textil huzattal van kialakítva, hogy a gyermek ne csúszkáljon üldögélés közben.
A fotel a gyermek igényihez lett kialakítva, teljes komfortot és kényelmes üldögélést nyújt számára.
Az asztalkán található játékok nyomogathatóak, forgathatóak, különböző hangokat és szép dallamokat játszanak és még villognak is.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.31
24 590 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 459 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a babák legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 0-1 éves kicsiknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Felfújható babafotel - játszóasztallal 2in1 - Smoby” terméknévvel megtalálható készségfejlesztő játék adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: finommotorika fejlesztése, fejlesztő játékok, játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok, játék. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: finommotorikát fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, fejlesztő játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játék. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Babajátékok 0-1 éveseknek ” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Smoby” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja között lehet válogatni. A finommotorika fejlesztő játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 89 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

felfujhato-babafotel-jatszoasztallal-2in1-smoby
Felfújható babafotel - játszóasztallal 2in1 - Smoby
24 590 Ft